Inici > L’altra mirada

L’altra mirada

L’ALTRA MIRADA és un projecte de revista digital que vol ser bel·ligerant, per que no ens agrada gens el que veiem, i volem fer qualque cosa per reforçar-nos.

Pensar i difondre pensament. Analitzar i aprofundir les informacions. Contrastar les comunicacions dels altres mitjans, amb la realitat dels fets. Popularitzar les bones pràctiques dels col·lectius que construeixen vertader país i una millor societat a la nostra terra. Pensar i veure l’economia d’una manera diferent. Estimular el compromís d’una cultura crítica. Conèixer millor a les persones que ens aporten qualque cosa d’interès, i que no solen aparèixer a les zones VIPS i de glamour...

Sí, ja sabem que és un projecte amb molta ambició i que requereix molta feina. Per això necessitam de la teva col·laboració i del teu suport. Si ens pots llegir una petita estona, si ens pots re-enviar a qualque persona coneguda, si ens vols fer arribar la teva opinió, si ens presentes a persones o col·lectius que poden aportar bones experiències, estam oberts a la vostra col·laboració i participació.

La nostra aposta és facilitar un espai crític de debat, d’informació i de recerca d’alternatives, no partidària i amb vocació de trobada i confluència. Un ample tercer espai nacional, roig i verd és possible. Cercar i facilitar aliances per derrotar als conservadors i als reaccionaris, també. Al manco cal intentar-ho. Serà el nostre petit gra d’arena per contribuir a aquest projecte. Amb les paraules, amb el raonament, amb la tolerància, amb el respecte, amb la valoració de la bona feina...

Ja coneixeu les intencions de L’ALTRA MIRADA. Aquesta revista la faran els i les autores amb les seves pàgines i les lectores i els lectors amb el seu seguiment. Esperam que us pugui interessar.

Consell de Redacció:
-Macià Calafat Bellver
 LLorenç Carrió Crespí
 Josep Maria Foguet
 Joan López Casasnovas
 Miquel Àngel Maria
 Gabriel Pérez Alzina
 Nanda Ramon Tous
 Miquel Rosselló del Rosal
 Maria Salleras Juan
 Pere Sampol Mas
 Lila Thomàs i Andreu
 Josep Valero Gonzàlez

Disseny i maquetació format pdf:
Guillem Solivelles des del núm 40
Alexandre Charles Rolland des dels inicis

Pàgina web
Guillem Solivelles des del núm 40
- Andreu Caballero
Alexandre Charles Rolland
Si vols inscriure’t per rebre periòdicament la revista clica aquí i dóna’ns les teves dades

Visita la pàgina web de la revista