Publicacions pròpies

Articles d’aquesta secció

Document sigat per les tres Fundacions

Aquí teniu el document UN NOU MODEL ECONÒMIC, SOSTENIBLE, COMPETITIU, COOPERATIU I INCLUSIU, signat per les Fundacions Ateneu Pere Mascaró, Emili Darder i Gabriel Alomar. També inclòs dins la notícia de la presentació celebrada el 9 de maig del (...)

Nova publicació de l’Ateneu Pere Mascaró

http://ateneuperemascaro.org/IMG/pd... Us presentam una lectura ben interessant: el Grup de reflexió estratègica de l’Ateneu Pere Mascaró ha publicat aquest interessant document: Una proposta ecosocialista per un projecte alternatiu a Mallorca L’ha editat l’Ateneu, i el proper mes de setembre (...)

Financiación de la Iglesia Católica y gasto público

Un interessant informe de la Fundació 1º de Mayo que, entre altres coses, demostra la incapacitat d’autofinançament de l’Església Catòlica i la ingent ajuda que rep de l’Estat. Es desmenteix que aquest suport econòmic sigui majoritàriament per a finalitats assistencials. El major finançament públic és (...)

La TDT a les Illes Balears

L’Obra Cultura Balear, conjuntament amb l’Oficina del Drets Lingüístics, va elaborar aquest informe el desembre de 2008. La TDT a les Illes Balears

INFORME SOBRE EL DESENVOLUPAMENT HUMÀ 2011

“Sostenibilitat i equitat: Un millor futur per a tots” L’Informe sobre el desenvolupament humà 2011, publicat el 2 novembre 2011, afirma que els urgents desafiaments globals de sostenibilitat i equitat s’han de tractar de forma conjunta i, alhora, identifica aquelles polítiques a (...)