Activitats

Articles d’aquesta secció

L’altra mirada 60 - abril 2017

http://laltramirada.cat/l-altra-mir... Després d’alguns problemes amb la pàgina web tant de Les Fundacions com de L’altra mirada, ja hem pogut pujar la revista del mes d’abril. Hi trobaràs articles de M. Antònia Font (membre de l’STEI Intersindical), Lila Thomàs i Andreu, Xisca Mir, Miquel Àngel (...)

Presentació del llibre Movimiento Democrático de Mujeres

Divendres 24 de març presentarem el llibre "El movimiento democrático de mujeres" a Can Alcover a les 19.30. És un llibre escrit per Francisco Arriero Sanz i editat per José M. Gago i recull la història del Movimiento Democrático de Mujeres i la seva evolució durant els 20 anys de la seva (...)

Taula rodona sobre la diada de dia 1 de març

El passat 27 de febrer, les Dues Fundacions organitzaren una taula rodona sobre la diada de l’1 de març. La Plataforma SUS Balears reivindica des de fa alguns anys, la necessitat que la diada de l’1 de març tingui un contingut polític prou reivindicatiu, i no tan sols de commemoració (...)

Aina Torres ens presenta a Montserrat Roig

El passat 17 de febrer vàrem tenir el privilegi de comptar amb Aina Torres per presentar la seva biografia de Montserrat Roig. En poc més d’una hora ens va fer un tast sobre la personalitat transgressora d’aquesta dona, la complexitat del seu pensament, les conseqüències de la seva militància, (...)

L’Altra Mirada 59 - Març 2017

Ja està disponible L’Altra Mirada del mes de març! En aquesta edició David Abril parla sobres les autopistes d’Eivissa, Antoni Verger sobre el transport públic, Lila Thomàs fa una crònica dels homenatges a Antoni Mateu i Emili Darder, Carles Gonyalons ens conta els valors de l’olimpisme i Nel Martí (...)

Acte unitari al Mur de la Memòria

Lila Thomàs ha escrit un article a El Periscopi on fa una crònica dels homenatges a Emili Darder (batle de Palma) i Antoni Mateu (batle d’Inca) assassinats el 24 de febrer de 1937 i que es varen fer a Inca i Palma. La comissió 24 de febrer, de la qual formam part, va organitzar amb l’Ajuntament (...)

Reunió de les fundacions vinculades a les esquerres nacionals

Donem a conèixer que fa unes setmanes Barcelona va acollir, amb el CIEMEN – Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i les Nacions, organització cívica degana a Catalunya en la solidaritat internacionalista- com a amfitrió, una primera i pionera trobada de fundacions vinculades a les (...)

Altres pàgines web

Viva Zapata! (1952) Trailer - YouTube

Aquí teniu una petita mostra d’una obra mestra, és un plaer escoltar la veu original del Sr. Brando. Que vagi de gust.

Documents adjunts