Activitats

Articles d’aquesta secció

Carta a Soraya Sáenz de Santamaria

Fundacions tenim una presència activ dins la Plataforma cívica per la reforma del sistema de finançament i el REIB i amb la finalitat de continuar amb l’impuls d’aquesta, el CERCLE ha fet arribar a la vicepresidenta del Govern central, Soraya Sáenz de Santamaría, una carta explicativa de la situació (...)

Sempre amb la democràcia

Vivim uns moments especialment dolents per la Democràcia a l’Estat espanyol. Més enllà de les mesures formals que està prenent el Govern espanyol per tal d’intentar frenar l’envit independentista, especialment a través de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució, cal tenir en compte les mesures que (...)

Sobiranismes: estratègies transformadores

Dissabte passat, 21 d’octubre, les Fundacions Darder Mascaró varen celebrar a Inca una Jornada oberta de Formació, amb el títol SOBIRANISMES: ESTRATÈGIES TRANSFORMADORES. Aquesta jornada s’inclou dins el procés de debat organitzat per les Fundacions Darder Mascaró per analitzar el present i futur (...)

Sobiranismes: estratègies transformadores

Seguint amb la feina que estam fent de repensar el sobiranisme, dissabte que ve organitzam una jornada d’intercanvi de coneixement sobre sobiranisme a la que hem convidat a entitats sobiranistes de diferents nacions de l’estat espanyol. Ens acompanyaran representants de Fundación Galiza Sempre, (...)

L’altra mirada 65 - OCTUBRE 2017

Amb retràs publicam L’Altra Mirada de l’octubre! Cinc articles sobre l’1 d’octubre han estat una mica responsables. Bernat Riutort, Maurici Cuesta, Joan F. López Casasnovas, Jaume Bosch i Antoni Alorda han escrit sobre el tema. Però hi trobareu a més articles de Ciutat per qui l’habita, (...)

III Fira del Mercat Social - 13 i 14 d’octubre

Ja tenim programa provisional de la III Fira del Mercat Social! Les Fundacions Darder - Mascaró organitzam una conferència amb en Jordi Via com a ponent. Serà el dissabte 14, a les 11h, a la sala d’actes de La Misericòrdia Vos deixam amb el programa provisional! III Fira del Mercat Social 13 (...)

Reunió del Consell de Fundacions

; Dia 27 de setembre vàrem fer la reunió periòdica amb el Consell de Fundacions per fer rendiment de comptes i presentació d’activitats per aquest trimestre. Es va parlar sobre finançament, la necessitat de donar una empenta a la formació que ha de sortir de Fundacions Darder - Mascaró, es va (...)

Manifestació per la DEMOCRÀCIA

Fundacions Darder - Mascaró formam part de la Coordinadora d’Entitats per la Democràcia en resposta a l’actuació del Govern espanyol respecte Catalunya i l’Aran. Denunciam la impossibilitat de dialogar del PP, manifestam que les lleis no poden impedir la democràcia i la defensam com a eina i finalitat (...)

Altres pàgines web

Viva Zapata! (1952) Trailer - YouTube

Aquí teniu una petita mostra d’una obra mestra, és un plaer escoltar la veu original del Sr. Brando. Que vagi de gust.

Documents adjunts