Activitats

Articles d’aquesta secció

II Jornades d’Història del moviment obrer a Mallorca

Ja tenim el programa de les II Jornades d’Història del moviment obrer a Mallorca amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palma! En aquesta ocasió incidirem en el moviment obrer i les revolucions euroees del 1917 i hi intervindran Pere Gabriel, David Ginard, Damià Pons, Dolors Marín, Pere Josep (...)

L’altra Mirada 69 - Febrer 2018

Ja ha sortit el número 69 de L’Altra Mirada! Al número del mes de febrer de 2018 hi ha articles de López Casasnovas sobre La Diada nacional del poble de Menorca, de Luis Ruiz i Artur Parrón sobre la Fossa de San Ferran, d’Antònia Toledo que fa un balanç de 30 anys del GREC, de Josep Lluís Pons sobre (...)

L’altra mirada 68 - GENER 2018

A l’editorial de L’altra Mirada de gener Miquel Rosselló fa un balanç del 2017 i una projecció del 2018 tocant temes que es desenvolupen a la revista tractats per diferents especialistes. El mateix Miquel fa un balaç de l’any 2017 a l’Estat espanyol. Pere Sampol parla sobre la situació a Catalunya (...)

La joventut: Exigències i problemàtica

Hem organitzat un cicle de ponències per conéixer millor la realitat dels joves amb l’objectiu d’identificar les necessitats, situacions i condicionaments que afecte a la joventut per trobar, entre tots i totes, les solucions per poder desenvolupar la seva personalitat com a éssers socials gaudint (...)

Sobre l’adoctrinament...

Sobre l’adoctrinament... Aquests dies, des dels mitjans de comunicació estatals i des del PP i la seva marca taronja es torna a parlar d’adoctrinament a les escoles catalanes, mallorquines i valencianes (molt curiós que només es digui que "s’adoctrina" en escoles on es parla català). En tot cas, (...)

L’altra Mirada 66 - Novembre 2017

A L’altra Mirada de novembre no hi poden faltar les anàlisi i reflexions sobre els fets actuals a Catalunya i Pere Sampol, Biel Payeras i l’editorial tracten sobre el tema. Però no podem perdre de vista altres temes molt rellevants que necessitam defensar i explicar. Pep Valero parla de les (...)

Una passa més del Govern Rajoy cap a l’autoritarisme.

Un cop més a la democràcia. Una passa més del Govern Rajoy cap a l’autoritarisme. Una vegada més, constatam la deriva autoritària del Govern Rajoy envers el poble català. La democràcia espanyola s’està enfonsant cada cop més. L’absoluta manca de respecte per la divisió de poders, el menyspreu pel valor (...)

Altres pàgines web

Viva Zapata! (1952) Trailer - YouTube

Aquí teniu una petita mostra d’una obra mestra, és un plaer escoltar la veu original del Sr. Brando. Que vagi de gust.

Documents adjunts