Activitats

Articles d’aquesta secció

Presentació "Sobre el sindicalisme a les Illes Balears"

El passat 16 de febrer varem presentar el document "Sobre el sindicalisme a les Illes Balears" amb la intenció de que sigui l’inici d’un debat obert i plural sobre el futur del sindicalisme. Va presentar l’acte Iago Negueruela i hi varen intervenir Pep Valero i Miquel Rosselló en nom de Les (...)

Presentació del llibre Montserrat Roig, memòria viva

Ens complau molt informar-vos que dia 17 de febrer presentarem el llibre Montserrat Roig, memòria viva, a càrrec de l’autora del llibre Aina Torres. Na Lila Thomàs farà la presentació. T’esperam el divendres 17 de febrer a les 19:00 a la Llibreria Drac Màgic (c/Jeroni Antich, 1, Palma) Aina Torres (...)

Començem el canvi de model energètic dijous 26 de gener!

Hi ha molts motius per emprendre un canvi real en el model energètic de les Illes i trobam que és urgent començar un debat enfocat a visibilitzar iniciatives concretes que possibilitin aquest canvi de model i a, entre tots, trobar altres iniciatives que provoquin la transició de model. I (...)

8 de gener: Homenatge a les Roges del Molinar

El 5 de gener d’enguany farà 80 anys que les Roges del Molinar varen ser fusellades al cementiri de Porreres. Des de la Comissió 24 de febrer, la Comissió de Memòria Històrica de l’Ajuntament de Porreres, l’Agrupació Cultural de Porreres i l’Assemblea Popular de Porreres volem retre homenatge a les 5 (...)

Documents adjunts