Activitats

Articles d’aquesta secció

Resum de la taula rodona ’Les rendes garantides’

El passat dimarts 9 de maig va tenir lloc la taula rodona ’Les Rendes Garantides: una primera passa cap a la renda universal’, organitzada per Les Fundacions Ateneu Pere Mascaró i Emili Darder on hi intervengueren els responsables de Serveis Socials de les Illes Balears (Fina Santiago), del País (...)

L’altra mirada 61 - maig 2017

http://laltramirada.cat/l-altra-mir... Ja tenim aquí el núm. 61 del mes de maig! Hi trobaràs articles de Pau Vilchez, Josep Valero, Silvia Montejano, Miquel Rosselló, Joana Aina Campomar, Gotzon Elizburu, Joan Colom, Maties Garcies, Antoni Marimon i molts més! Fent clic a la imatge hi (...)

Trobada municipalista contra el CETA, TTIP i TISA

La Plataforma contra el TTIP Mallorca, organitza aquest dissabte dia 29 d’abril a Inca, una trobada municipalista per mostrar els perills que té per a la democràcia local la recent aprovació per part del Parlament Europeu del tractat de Lliure Comerç CETA i la ratificació urgent del mateix que (...)

L’altra mirada 60 - abril 2017

http://laltramirada.cat/l-altra-mir... Després d’alguns problemes amb la pàgina web tant de Les Fundacions com de L’altra mirada, ja hem pogut pujar la revista del mes d’abril. Hi trobaràs articles de M. Antònia Font (membre de l’STEI Intersindical), Lila Thomàs i Andreu, Xisca Mir, Miquel Àngel (...)

Presentació del llibre Movimiento Democrático de Mujeres

Divendres 24 de març presentarem el llibre "El movimiento democrático de mujeres" a Can Alcover a les 19.30. És un llibre escrit per Francisco Arriero Sanz i editat per José M. Gago i recull la història del Movimiento Democrático de Mujeres i la seva evolució durant els 20 anys de la seva (...)

Documents adjunts