Activitats

Articles d’aquesta secció

Trobada municipalista contra el CETA, TTIP i TISA

La Plataforma contra el TTIP Mallorca, organitza aquest dissabte dia 29 d’abril a Inca, una trobada municipalista per mostrar els perills que té per a la democràcia local la recent aprovació per part del Parlament Europeu del tractat de Lliure Comerç CETA i la ratificació urgent del mateix que (...)

L’altra mirada 60 - abril 2017

http://laltramirada.cat/l-altra-mir... Després d’alguns problemes amb la pàgina web tant de Les Fundacions com de L’altra mirada, ja hem pogut pujar la revista del mes d’abril. Hi trobaràs articles de M. Antònia Font (membre de l’STEI Intersindical), Lila Thomàs i Andreu, Xisca Mir, Miquel Àngel (...)

Presentació del llibre Movimiento Democrático de Mujeres

Divendres 24 de març presentarem el llibre "El movimiento democrático de mujeres" a Can Alcover a les 19.30. És un llibre escrit per Francisco Arriero Sanz i editat per José M. Gago i recull la història del Movimiento Democrático de Mujeres i la seva evolució durant els 20 anys de la seva (...)

Taula rodona sobre la diada de dia 1 de març

El passat 27 de febrer, les Dues Fundacions organitzaren una taula rodona sobre la diada de l’1 de març. La Plataforma SUS Balears reivindica des de fa alguns anys, la necessitat que la diada de l’1 de març tingui un contingut polític prou reivindicatiu, i no tan sols de commemoració (...)

Aina Torres ens presenta a Montserrat Roig

El passat 17 de febrer vàrem tenir el privilegi de comptar amb Aina Torres per presentar la seva biografia de Montserrat Roig. En poc més d’una hora ens va fer un tast sobre la personalitat transgressora d’aquesta dona, la complexitat del seu pensament, les conseqüències de la seva militància, (...)

Documents adjunts