Activitats

Articles d’aquesta secció

L’altra mirada 62 - juny 2017

L’altra mirada del juny ve carregada d’articles sobre feminisme, sindicalisme, llei de turisme, socialdemocràcia, municipalisme, sindicalisme, cultura... de la mà de, entre altres, Joan Pau Jordà, Pau de Vilchez, Toni Reus, Joan Forteza, Josep Valero, Miquel Rosselló, Xisca Mir, Pep Traverso, Jorge (...)

La política que serveix: Son Bosc... Salvat!

Des de fa vint anys el PSM i el GOB plantejaren també en el terreny judicial, l’oposició a l’urbanització de Son Bosc per fer un camp de golf. L’Ajuntament de Muro, avui en dia, encara defensa que el projecte de camp de golf era positiu pels llocs de feina que crearia. Carregar-se els endemismes de (...)

Fotoacció contra el CETA #3JSTOPCETA

Amb motiu de la Fira de Medi ambient de demà dissabte 3 de juny al carrer Blanquerna de Palma, organitzada per l’Associació de Veïns de Santa Pagesa amb la col·laboració d’Emaya per celebrar el Dia Mundial del Medi ambient, la Plataforma NO al TTIP/CETA Mallorca conjuntament amb la Xarxa (...)

Presentació de les comunicacions ’Un esborrany de País’

El proper dijous 18 a les 19h, a can Alcover, es presentaran les comunicacions d’’Un esborrany de País’ i aprofitant que ens retrobarem farem un piscolabis i seguirem parlant una mica més de sobiranisme i demés. Voleu saber quin és l’origen d’’Un esborrany de País’? Enguany es compleixen 50 anys (...)

Resum de la taula rodona ’Les rendes garantides’

El passat dimarts 9 de maig va tenir lloc la taula rodona ’Les Rendes Garantides: una primera passa cap a la renda universal’, organitzada per Les Fundacions Ateneu Pere Mascaró i Emili Darder on hi intervengueren els responsables de Serveis Socials de les Illes Balears (Fina Santiago), del País (...)

L’altra mirada 61 - maig 2017

http://laltramirada.cat/l-altra-mir... Ja tenim aquí el núm. 61 del mes de maig! Hi trobaràs articles de Pau Vilchez, Josep Valero, Silvia Montejano, Miquel Rosselló, Joana Aina Campomar, Gotzon Elizburu, Joan Colom, Maties Garcies, Antoni Marimon i molts més! Fent clic a la imatge hi (...)

Documents adjunts