Activitats

Articles d’aquesta secció

Presentació de les comunicacions ’Un esborrany de País’

El proper dijous 18 a les 19h, a can Alcover, es presentaran les comunicacions d’’Un esborrany de País’ i aprofitant que ens retrobarem farem un piscolabis i seguirem parlant una mica més de sobiranisme i demés. Voleu saber quin és l’origen d’’Un esborrany de País’? Enguany es compleixen 50 anys (...)

Resum de la taula rodona ’Les rendes garantides’

El passat dimarts 9 de maig va tenir lloc la taula rodona ’Les Rendes Garantides: una primera passa cap a la renda universal’, organitzada per Les Fundacions Ateneu Pere Mascaró i Emili Darder on hi intervengueren els responsables de Serveis Socials de les Illes Balears (Fina Santiago), del País (...)

L’altra mirada 61 - maig 2017

http://laltramirada.cat/l-altra-mir... Ja tenim aquí el núm. 61 del mes de maig! Hi trobaràs articles de Pau Vilchez, Josep Valero, Silvia Montejano, Miquel Rosselló, Joana Aina Campomar, Gotzon Elizburu, Joan Colom, Maties Garcies, Antoni Marimon i molts més! Fent clic a la imatge hi (...)

Trobada municipalista contra el CETA, TTIP i TISA

La Plataforma contra el TTIP Mallorca, organitza aquest dissabte dia 29 d’abril a Inca, una trobada municipalista per mostrar els perills que té per a la democràcia local la recent aprovació per part del Parlament Europeu del tractat de Lliure Comerç CETA i la ratificació urgent del mateix que (...)

Documents adjunts