Activitats

Articles d’aquesta secció

Reunió del Consell de Fundacions

; Dia 27 de setembre vàrem fer la reunió periòdica amb el Consell de Fundacions per fer rendiment de comptes i presentació d’activitats per aquest trimestre. Es va parlar sobre finançament, la necessitat de donar una empenta a la formació que ha de sortir de Fundacions Darder - Mascaró, es va (...)

Manifestació per la DEMOCRÀCIA

Fundacions Darder - Mascaró formam part de la Coordinadora d’Entitats per la Democràcia en resposta a l’actuació del Govern espanyol respecte Catalunya i l’Aran. Denunciam la impossibilitat de dialogar del PP, manifestam que les lleis no poden impedir la democràcia i la defensam com a eina i finalitat (...)

L’altra mirada 64 - setembre 2017

N’hi ha que no hem fet vacances al mes d’agost i hem preparat un número que toca diferents temes de reflexió ben actuals: sobiranisme aquí i a Catalunya, l’1-O, estudis de gènere, l’arrancada del CES, deu anys de Consell Insular de Formentera, reptes del nou batle de Palma, memòria democràtica, (...)

L’altra mirada 63 - juliol 2017

L’Altra Mirada del juliol és un monogràfic sobre els dos anys del canvi. Opinions i balanços redactats per David Abril, Pere Sampol i Mas, Joan Pau Jordà, Margalida Maria Ramis del Grup d’Ornitologia Balear, José Luis García de CCOO - Illes Balears, Jaume Mateu Martí de l’ Obra Cultural Balear // (...)

Presentació de Fundacions Darder - Mascaró

Ahir, 12 de juliol, varem presentar Fundacions Darder – Mascaró! Després de 6 anys de feina conjunta Fundacions Darder Mascaró esdevindrà l’espai on dur a terme les activitats posant el focus en afrontar els reptes que el present i el futur del País demandaven ocupant un espai polític i social (...)

Usos i abusos a La Serra i als espais naturals

El proper dilluns dia 12 de juny a les 20’00h a la capella de ses Escolàpies de Sóller, carrer Batac 25, hi haurà un interessant debat sobre els usos i abusos en els espais naturals, promogut per les nostres Fundacions. Esperam la vostra (...)

Documents adjunts