Activitats

Articles d’aquesta secció

L’altra Mirada 66 - Novembre 2017

A L’altra Mirada de novembre no hi poden faltar les anàlisi i reflexions sobre els fets actuals a Catalunya i Pere Sampol, Biel Payeras i l’editorial tracten sobre el tema. Però no podem perdre de vista altres temes molt rellevants que necessitam defensar i explicar. Pep Valero parla de les (...)

Una passa més del Govern Rajoy cap a l’autoritarisme.

Un cop més a la democràcia. Una passa més del Govern Rajoy cap a l’autoritarisme. Una vegada més, constatam la deriva autoritària del Govern Rajoy envers el poble català. La democràcia espanyola s’està enfonsant cada cop més. L’absoluta manca de respecte per la divisió de poders, el menyspreu pel valor (...)

Carta a Soraya Sáenz de Santamaria

Fundacions tenim una presència activ dins la Plataforma cívica per la reforma del sistema de finançament i el REIB i amb la finalitat de continuar amb l’impuls d’aquesta, el CERCLE ha fet arribar a la vicepresidenta del Govern central, Soraya Sáenz de Santamaría, una carta explicativa de la situació (...)

Sempre amb la democràcia

Vivim uns moments especialment dolents per la Democràcia a l’Estat espanyol. Més enllà de les mesures formals que està prenent el Govern espanyol per tal d’intentar frenar l’envit independentista, especialment a través de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució, cal tenir en compte les mesures que (...)

Sobiranismes: estratègies transformadores

Dissabte passat, 21 d’octubre, les Fundacions Darder Mascaró varen celebrar a Inca una Jornada oberta de Formació, amb el títol SOBIRANISMES: ESTRATÈGIES TRANSFORMADORES. Aquesta jornada s’inclou dins el procés de debat organitzat per les Fundacions Darder Mascaró per analitzar el present i futur (...)

Sobiranismes: estratègies transformadores

Seguint amb la feina que estam fent de repensar el sobiranisme, dissabte que ve organitzam una jornada d’intercanvi de coneixement sobre sobiranisme a la que hem convidat a entitats sobiranistes de diferents nacions de l’estat espanyol. Ens acompanyaran representants de Fundación Galiza Sempre, (...)

L’altra mirada 65 - OCTUBRE 2017

Amb retràs publicam L’Altra Mirada de l’octubre! Cinc articles sobre l’1 d’octubre han estat una mica responsables. Bernat Riutort, Maurici Cuesta, Joan F. López Casasnovas, Jaume Bosch i Antoni Alorda han escrit sobre el tema. Però hi trobareu a més articles de Ciutat per qui l’habita, (...)

III Fira del Mercat Social - 13 i 14 d’octubre

Ja tenim programa provisional de la III Fira del Mercat Social! Les Fundacions Darder - Mascaró organitzam una conferència amb en Jordi Via com a ponent. Serà el dissabte 14, a les 11h, a la sala d’actes de La Misericòrdia Vos deixam amb el programa provisional! III Fira del Mercat Social 13 (...)

Documents adjunts