Activitats

Articles d’aquesta secció

L’altra mirada 68 - GENER 2018

A l’editorial de L’altra Mirada de gener Miquel Rosselló fa un balanç del 2017 i una projecció del 2018 tocant temes que es desenvolupen a la revista tractats per diferents especialistes. El mateix Miquel fa un balaç de l’any 2017 a l’Estat espanyol. Pere Sampol parla sobre la situació a Catalunya (...)

La joventut: Exigències i problemàtica

Hem organitzat un cicle de ponències per conéixer millor la realitat dels joves amb l’objectiu d’identificar les necessitats, situacions i condicionaments que afecte a la joventut per trobar, entre tots i totes, les solucions per poder desenvolupar la seva personalitat com a éssers socials gaudint (...)

Sobre l’adoctrinament...

Sobre l’adoctrinament... Aquests dies, des dels mitjans de comunicació estatals i des del PP i la seva marca taronja es torna a parlar d’adoctrinament a les escoles catalanes, mallorquines i valencianes (molt curiós que només es digui que "s’adoctrina" en escoles on es parla català). En tot cas, (...)

L’altra Mirada 66 - Novembre 2017

A L’altra Mirada de novembre no hi poden faltar les anàlisi i reflexions sobre els fets actuals a Catalunya i Pere Sampol, Biel Payeras i l’editorial tracten sobre el tema. Però no podem perdre de vista altres temes molt rellevants que necessitam defensar i explicar. Pep Valero parla de les (...)

Una passa més del Govern Rajoy cap a l’autoritarisme.

Un cop més a la democràcia. Una passa més del Govern Rajoy cap a l’autoritarisme. Una vegada més, constatam la deriva autoritària del Govern Rajoy envers el poble català. La democràcia espanyola s’està enfonsant cada cop més. L’absoluta manca de respecte per la divisió de poders, el menyspreu pel valor (...)

Carta a Soraya Sáenz de Santamaria

Fundacions tenim una presència activ dins la Plataforma cívica per la reforma del sistema de finançament i el REIB i amb la finalitat de continuar amb l’impuls d’aquesta, el CERCLE ha fet arribar a la vicepresidenta del Govern central, Soraya Sáenz de Santamaría, una carta explicativa de la situació (...)

Sempre amb la democràcia

Vivim uns moments especialment dolents per la Democràcia a l’Estat espanyol. Més enllà de les mesures formals que està prenent el Govern espanyol per tal d’intentar frenar l’envit independentista, especialment a través de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució, cal tenir en compte les mesures que (...)

Documents adjunts